Het team

Sinds 2000 bemiddelt de LB2 Groep financiële professionals bij accountants- en belastingadvieskantoren, het bedrijfsleven en de overheid vanuit de vestigingen Sassenheim en Drachten.
Het is de filosofie van de LB2 Groep dat het vinden van financiële professionals een specialist vereist. Een specialist die de taal spreekt van haar doelgroep. Die dagelijks in contact is met de juiste mensen en weet wat ze drijft en motiveert. De LB2 Groep is bij uitstek deze specialist. De ruime ervaring van ons team biedt een uitgebreide kennis van beschikbare methodieken en een hecht netwerk van kandidaten en opdrachtgevers.

De LB2 Groep combineert het beste van executive search en werving & selectie, maar stemt iedere search af op de individuele wensen van haar klanten en kandidaten. Wij bieden een hoog service niveau met een snel, flexibel en vertrouwelijke procedure.

Ons doel is het tot stand brengen van langdurige bemiddelingen, op een professionele, persoonlijke en inhoudelijk wijze.

De LB2 groep is een no-nonsense organisatie met een resultaatgerichte mentaliteit.
Wij doen wat wij beloven. Resultaat telt, maar altijd staan kwaliteit en lange termijn relatie voorop in alles wat wij doen.

De werkwijze van de LB2 Groep is geregistreerd en goedgekeurd door het College bescherming Persoonsgegevens en is vastgelegd in haar Gedragscode. LB2 werkt volgens AVG van 25 mei 2018 en conformeren ons aan de Sollicitatiecode van het NVP.