Organisatie & Gedrag

Veranderingen in de markt vergen een grote mate van flexibiliteit van uw organisatie. Het is daarom essentieel dat uw medewerkers meegroeien met de ontwikkelingen. Maar in welke medewerker gaat u investeren en in welke niet? De LB2 Groep biedt u inzicht in hun capaciteiten, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Klopt de samenstelling van uw team?
De samenstelling van uw team is belangrijk, omdat de individuele gedrag- en persoonlijkheidskenmerken van alle teamleden de basis vormen van een succesvolle organisatie.
Met behulp van psychologisch onderzoek, teamanalyses, simulaties van werksituaties en intensieve interviews verschaft de LB2 Groep inzicht in de competenties en gedragsstijlen van de medewerkers. Wij geven objectief advies op het gebied van loopbaanontwikkeling, teambuilding en leiderschap. Wij beschikken over diverse test- en assessment methodieken om een grondig en op maat gesneden onderzoek uit te voeren binnen uw organisatie.

Outplacement & Replacement
Het is voor een werkgever altijd moeilijk als blijkt dat werknemers niet voldoende functioneren of niet passen binnen de organisatie. Wij bieden u de juiste ondersteuning en begeleiding om op een professionele manier afscheid te kunnen nemen van een medewerker of een (zieke) medewerker te herplaatsen bij een andere organisatie.