Interim & Detachering

Heeft uw bedrijf behoefte aan tijdelijke vervanging of uitbreiding van personeel vanwege ziekte of onderbezetting? Of wilt u kunnen beschikken over extra expertise in verband met een reorganisatie of een speciaal project? De LB2 Groep heeft meer dan voldoende talent in huis om aan uw vraag te kunnen voldoen.

Detachering wil zeggen dat de LB2 Groep een dienstverband aangaat met de betreffende Interim Professional inclusief alle arbeidsvoorwaardelijke zaken. Tevens zorgen wij voor de begeleiding en het coachen van de interim professional. Het enige wat uw bedrijf doet is het inhuren van de gedetacheerde en wij zorgen voor de rest.

Niet een bedrijf of organisatie is hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk. Samen met u inventariseren wij de situatie, om de inhoud en omvang van het project vast te stellen. Wij stellen de detacheringsvoorwaarden vast en zorgen ervoor dat u snel kunt beschikken over een interim professional met de juiste kennis en kunde op uw vakgebied en passend binnen uw bedrijfscultuur.