Interim & detachering

Je bent een professional en op zoek naar een uitdagende opdracht op interim basis. Je bent op zoek naar afwisseling in je loopbaan of wil zoveel mogelijk ervaring opdoen in verschillende organisaties. Dat kan door middel van interim en detachering.

Samen met jou gaan wij op zoek naar een passende opdracht, aansluitend op jouw kennis, wensen en ambities. Wij brengen je persoonlijke kwaliteiten, vakkennis, talen, ontwikkelingsmogelijkheden en ambitie in kaart. Ook gaan we je motivatie, sociale gedrag en de stijl van werken meten door middel van een spiegeltest. Jouw huidige situatie, ambities en wensen vormen het uitgangspunt, vanuit hier werken we verder.

Het team van de LB2 Groep beschikt over een uitgebreid netwerk in met name de financiële sector en het algemeen management. Eerst kijken we samen naar geschikte interim opdrachten binnen ons eigen netwerk. Mochten we binnen ons eigen netwerk geen passende opdracht voor je kunnen vinden, dan kijken we verder en zullen we streven naar een perfecte match tussen jou en de organisatie.